People

Read in English.

 

Tracy Pierce Woodall, PHD-ABD, BCBA
Fondator si Director Executiv

In Iulie 2001, Tracy Pierce Woodall a creat Fundatia Cristi’s Outreach, Romania, o ramura a Brent Woodall Foundation for Exceptional Children din SUA. In 1992, Tracy a obtinut o dimploma in psihologie de la Columbia University din New York, SUA unde a fost membra a echipei de volei. Tracy a absolvit in anul 1997 cu diploma de masterat in psihologia dezvoltarii de la New School University din New York. De asemenea, ea a completat cursurile pentru doctoratul in psihologia dezvoltarii si lucreaza in prezent la proiectul de disertatie. Tracy are in present certificare de la Behavior Analysis Certification Board (comitet de certificare pentru aplicarea analizei comportamentale). Ea locuieste in Coppell, Texas cu sotul si cei patru copii. Ii place sa antreneze echipa de volei a fiicei cele mai mari si sa isi vada toti copiii jucand sporturi.

 
 
 

Nicoleta Carmen Ababi-Caravelea, B.S.
Directorul Fundatiei „Cristi`s Outreach Foundation”

Nicoleta Carmen Ababi-Caravelea este Directorul Fundatiei „Cristi`s Outreach Program”, in Romania. Ea este licentiata in stiinte economice, detine certificat de competente profesionale in domeniul farmaceutic, certificat de absolvire a programului de initiere, perfectionare, specializare pentru ocupatia de inspector resurse umane si inspector in domeniul securitatii si sanatatii in munca. Ea a profesat și s-a specializat în Aplicarea Analizei Comportamentale, lucrând cu copiii cu autism mai bine de 11 ani. Pe viitor spera sa urmeze cursurile unei facultati de psihologie si cursurile BCBA. In timpul liber ii place sa citeasca, sa petreaca timp cu mama ei si sa se joace cu animalele de companie. Nicoleta Carmen locuieste in Romania cu familia si sotul ei si ii place sa aiba grija de animalele abandonate. Cea mai mare recompensa a ei este ciocolata neagra.

 
 

Mihaela Cazacu
Asistent social

Mihaela Cazacu este absolventă a Universității “București”, Facultatea de Sociologie–Asistență Socială, specializarea teologie – asistență socială. Ea a profesat și s-a specializat în Aplicarea Analizei Comportamentale, lucrând cu copiii cu autism mai bine de 7 ani. In prezent ea locuiește în Bârlad, România împreună cu soțul și cele două fiice ale ei și îi place să cânte la pian. Cea mai mare recompensă a ei este să urmărească seriale tv.

 
 
 
 

Gabriela Anca Giurcanu
Psiholog

Gabriela Anca Giurcanu este absolventă a Universității “Spiru Haret”, Facultatea de Psihologie, specializarea psihologie. Ea s-a specializat în Aplicarea Analizei Comportamentale, lucrând cu copiii cu autism mai bine de 4 ani. Gabriela Anca, în prezent locuiește în Bârlad, România împreună cu familia ei și îi place să urmărească filme bune la cinema. Cea mai mare recompensă a ei este laptele cu biscuiți.

 
 
 
 
 

Marioara Cătalina Giurgea
Asistent social

Marioara Cătalina Giurgea este studentă în cadrul Universității “Alexandru Ioan Cuza”, Facultatea de Filosofie, specializarea asistență socială, anul I. Ea a utilizat Aplicarea Analizei Comportamentale in lucrul cu copiii cu autism mai bine de 7 ani. Marioara Cătălina locuiește în Bârlad, România împreună cu soțul ei și îi place să călătorească și să facă prăjituri. Cea mai mare recompensă a ei este pizza.

 
 
 
 

Crina Corina Angheluță
Terapeut in terapii comportamentale

Crina Corina Angheluță este absolventă a Universității “Spiru Haret”, Facultatea de Management, specializarea științe economice. Crina Corina a folosit Aplicarea Analizei Comportamentale, lucrând cu copiii cu autism mai bine de patru ani. Crina Corina, în prezent locuiește în Bârlad, România împreună cu soțul ei și îi place să coase goblen. Cea mai mare recompensă a ei este aprecierea celor din jur.

 
 
 

Elvira Bursucanu
Terapeut in terapii comportamentale

Elvira Bursucanu este absolventă a Liceului “Alexandru Vlahuță”. Elvira a folosit Aplicarea Analizei Comportamentale in lucrul cu copiii cu autism mai bine de 6 ani. In prezent ea locuiește în Bârlad, România împreună cu soțul și fiica e si îi place să călătorească și să gătească. Cea mai mare recompensă a ei este timpul petrecut cu fiica ei.

 
 
 
 
 

Carmen Cazacu
Psiholog

Carmen Cazacu este absolventă a Universității “Spiru Haret”, Facultatea de Psihologie, specializarea psihologie. Carmen s-a specializat în utilizarea Aplicarii Analizei Comportamentale cu copiii cu autism mai bine de 7 ani. In prezent ea locuiește în Bârlad, România împreună cu soțul și cele două fete ale ei și îi place să cânte. Cea mai mare recompensă a ei este timpul petrecut cu fiicele ei.

 
 
 

Iulia Jora
Psiholog

Iulia Jora _ RomaniaIulia Jora este absolventă a Universității Ecologice București, Facultatea de Psihologie, specializarea psihologie. Ea a absolvit Liceul Pedagogic „Alexandru Vlahuță” din Bârlad. Iulia s-a specializat în Aplicarea Analizei Comportamentale, lucrând cu copiii cu autism mai bine de 2 ani. În prezent, Iulia locuiește în Bârlad, România, împreună cu soțul și cei doi copii. Îi place să asculte muzica veche, sa iasa în parc cu copiii și să petreacă timpul cu familia. Cea mai mare recompensă a ei este ciocolata.

 
 
 

Ionela Munteanu
Instructor educator pentru activitati de resocializare
Asistent medical

Ionela Munteanu 1Ionela Munteanu este absolventă a Școlii Postliceale Sanitare din cadrul Universității “Moldova” Iași, specializarea asistent medical generalist. Ionela a profesat și s-a specializat în Aplicarea Analizei Comportamentale, lucrând cu copiii cu autism mai bine de sapte ani. In prezent, Ionela locuiește în Bârlad, România împreună cu soțul și băiețelul ei și îi place să călătorească și să vizioneze filme. Cea mai mare recompensă a ei sunt cărțile.

 
 
 
 
 
donatecristi